route deze week

De route van Vrijdag 2 juni

Zoals elke eerste vrijdag van de maand is het deze week tijd voor een FNS 'instap skate'

Lagere snelheid, kortere afstand. De ideale avond om kennis te maken met de Friday Night Skate als je nog geen ervaring hebt om met een groep te skaten of je twijfelt of je het tempo kan bijhouden.

Vrijdag 2 juni 2023 gaat de tocht naar De Bosbaan en het Amsterdamse bos. Natuurlijk zit er voor de speedy's ook een sprintje zodat eenieder met een voldaan gevoel terug komt in het Vondelpark.

Zoals elke week op vrijdag; is het weer tijd voor een Friday Night Skate! Verzamelen om 20:15 bij ‘Het Ronde Bankje’ (Vondel CS) in het Vondelpark, Ingang Roemer Visscherstraat

Schoenen & tas droppen kan vooraf bij Tennisclub Kattenlaan (Vondelpark ter hoogte JP Heijestraat)
Halverwege is er een pauze en we zijn om ongeveer 22:30 terug.
Na afloop rijden we door naar Tennisclub Kattenlaan. We nodigen je van harte uit hier met ons een drankje te doen na afloop van de tocht! En dit is ook het moment een T-shirt van de FNS te scoren voor slechts € 15,00
Het dragen van een helm, pols-, elleboog- en kniebeschermers wordt door de organisatie ten zeerste aangeraden.
De organisatoren van de tocht, de Stichting Skate en de vrijwilligers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan personen of goederen.
De tochtleider zegt verder:

Skaters,
Zou je ook lampjes willen meenemen?

Page in English with this week's FNS track #TGIFBij droog wegdek skaten we iedere vrijdag zo'n 2 uur door de stad met halverwege een pauze. De route is elke week anders. Zo heb je Amsterdam nog nooit gezien!

Er zijn routes door de binnenstad, door de Pijp, Oost, Noord, West, Zuid, Watergraafsmeer, Zuid-Oost en de Tuinsteden. Zomerse tochten kunnen naar Halfweg, Schiphol, Ouderkerk, Ransdorp, Diemen of Ruigoord gaan.

Facebook


De route vind je ook op onze facebookpagina.

 

Zelf een route skate of met vrienden, wanneer je wilt.

 Wil misschien zelf gaat skaten? Probeer dan een van deze skateroutes. Dit zijn z.g. zelf-doe tracks. Dat is dus wat anders dan de FNS tracks.