waar & wanneer

Tijd en plaats van de FNS

English


 

A.s. vrijdag, alleen als het wegdek droog is, rijden we een tocht door Amsterdam van ongeveer 20 kilometer.  Iedereen mag meedoen, zonder betaling. Je moet wel goed kunnen remmen.

Waar:              In het Vondelpark, bij de ingang Roemer Visscherstraat (Naast Vondel CS; zie kaartje    onder.)
Verzamelen:   Vanaf 20.15 uur
Vertrek:          20.30 uur
Terug:             Ongeveer 22.45 uur; voor tennisclub Kattenlaan (Waar ook de apr├Ęs-skate plaatsvindt.)(En wij zoeken (altijd) nog (meer) vrijwilligers.Goed kunnen remmen, pauze, blokkers en skate bescherming

Kun je niet goed genoeg remmen of hou je het tempo niet vol dan kan je gevraagd worden om de tocht te verlaten en eerst nog wat te oefenen.

Bij iedere tocht houden we een korte en een wat langere pauze. We strijken neer op een plein, soms met een terras of een winkel en drinken wat voor we weer verder gaan.

Tijdens de tocht zetten blokkers de straten af en houden de tocht veilig. Deelname aan de Friday Night Skate is echter geheel op eigen risico. De organisatoren van de tocht, de Stichting Skate! en de vrijwilligers zijn niet aansprakelijk voor jouw veiligheid.

Het dragen van een helm, pols-, elleboog- en kniebeschermers wordt door de organisatie ten zeerste aangeraden. Worden de dagen korter, zorg dan ook voor verlichting.